Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest - Márkakereskedők képes leírás - Chevrolet.tlap.hu
részletek »

Budapest - Márkakereskedők - Chevrolet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: chevrolet.tlap.hu » Budapest - Márkakereskedők
Keresés
Találatok száma - 11 db
Chevrolet autó eladás jó áron

Chevrolet autó eladás jó áron

Használt és teljesen új autók óriási kínálata, alacsony árakon, az A111 Autó Kft. jóvoltából. Ők készpénzért, akár már az eladási igény bejelentése napján megvásárolják az adott gépjárművet, ha a papírok megfelelnek a követelményeknek. A felvásárolt autókat kifogástalan állapotba hozzák és újra eladják, ezáltal, bár használtan, de szinte egy új autót vásárol a vevő. Akár 17 éves gépkocsit is megvásárolnak, kedvező árakon. Telephelyük a XXII. kerületben található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Chevrolet Csepel

Chevrolet Csepel

A Chevrolet márka Csepeli autószalonja 2009-05-01 -én megújult cégvezetéssel megnyitotta kapuit! A közel egy évtizedes Chevrolet értékesítési tapasztalattal bíró vezetőség célul tűzte ki, hogy Ügyfeleit a legmagasabb színvonalú személyre szabott kiszolgálásban részesíti a már ismert, de mindig megújulni kész Chevrolet termékpalettával. Autóvásárlási elképzeléseit, személyre szabott tanácsadással segítjük, Mi akár azt az ajtót is kinyitjuk Önnek amiről eddig azt hitte, hogy nem is létezik! Nálunk a hitellel terhelt használtautójának a beszámítása sem okoz problémát! Teljes körű biztosítási ügyintézés. Akár új vagy használt autót szeretne, Keressen bennünket bizalommal. 1878-ban, Karácsony napján született egy fiú a svájci, La Chaux-de-Fonds városban, aki később örökre megváltoztatta az automobilok világát. Louis Chevrolet 1900-ban elhagyta Európát, és Amerikába utazott, ahol autószerelőként dolgozott, és 5 évvel később az újságok címlapjára került, amikor részt vett első autóversenyén, a Three Miles-on (Három Mérföld). Nemcsak a versenyt nyerte meg, de új világrekordot is felállított egy mérföldön: A távolságot 52,8 mp alatt tette meg, 109,7 km/h átlagsebességgel. De a sors kö

Chevrolet Gombos

Chevrolet Gombos

1878-ban, Karácsony napján született egy fiú a svájci, La Chaux-de-Fonds városban, aki később örökre megváltoztatta az automobilok világát. Louis Chevrolet 1900-ban elhagyta Európát, és Amerikába utazott, ahol autószerelőként dolgozott, és 5 évvel később az újságok címlapjára került, amikor részt vett első autóversenyén, a Three Miles-on (Három Mérföld). Nemcsak a versenyt nyerte meg, de új világrekordot is felállított egy mérföldön: A távolságot 52,8 mp alatt tette meg, 109,7 km/h átlagsebességgel. De a sors könyvében úgy volt megírva, hogy a Chevrolet név még híresebb legyen. Arthur és Gaston követték akkor már híres testvérüket az autóversenyzés világába, így néha három Chevrolet állt a versenyek startvonalához. A legtöbb esetben azonban Louis volt a hős, és az amerikaiak a kedves francia fenegyerek becenevet adták neki. De a testvérek autóversenyzői karrierje komoly következményekkel járt. Egy balesetsorozatot követően 1905 és 1920 között, Louis Chevrolet összesen három évet töltött kórházban. 1920. november 25-én testvére, Gaston halálos balesetet szenvedett egy Beverly Hills-i verseny közben. Ezt követően Louis Chevrolet soha többé nem versenyzett. A Buick-kal autóvers

Chevrolet Gyulai

Chevrolet Gyulai

Márkakereskedésünk, a Chevrolet autók minden részletét ismeri. Sokéves tapasztalatunk, személyre szabott ajánlataink, valamint a rengeteg modellt magába foglaló, széles választékunk csak izelítő, hogy miért érdemes minket választani. Az értékesítésen túl profilunk része a szerviz - javítás és az alkatrész-forgalmazás is. Látogassan el hozzánk és felkészült munkatársaink segítenek, hogy rátaláljon az Ön Chevrolet-jára!

Chevrolet Maxabo

Chevrolet Maxabo

Kollégáink lelkiismeretes munkával a probléma gyökeréig hatolva, a tünetek okait feltárva és azt kezelve szerelik meg Daewooját és Chevroletjét szervizünkben. Nyitvatartás: Hétfő-C sütörtök: 7:00-17:00 óráig Péntek: 7:00-16:00 óráig Szombat: 9:00-13:00 óráig (kivéve lakatos munkafelvétel) AUTÓMENTÉS: Bobek Gábor: 06-30-9-321-123 Munkafelvétel: 06 1 250-7373 / 223 Alkatrész: 06 1 250-7373 / 114 Teljeskörű autójavítás: Szervizünk a legmodernebb felszerelésekkel áll az ügyfeleink rendelkezésére. Szolgáltatásaink: # garanciális javítások # szervizmunkálatok # karosszéria javítás # karosszéria fényezés # alkatrész kereskedelem # autómentés Karambolos gépkocsik javítása: # teljes körű biztosítási ügyintézés # javítási összeg hitelezése 1878-ban, Karácsony napján született egy fiú a svájci, La Chaux-de-Fonds városban, aki később örökre megváltoztatta az automobilok világát. Louis Chevrolet 1900-ban elhagyta Európát, és Amerikába utazott, ahol autószerelőként dolgozott, és 5 évvel később az újságok címlapjára került, amikor részt vett első autóversenyén, a Three Miles-on (Három Mérföld). Nemcsak a versenyt nyerte meg, de új világrekordot is felállított egy mérföldön: A távolságo

Chevrolet Schiller

Chevrolet Schiller

A General Motors egyik legnépszerűbb márkája, a Daewooból lett Chevrolet, a Schiller Autó Család legfiatalabb márkája. A szalon 2003 novemberében nyitott az akkor éppen 20 éve működő szerviz és használtautó-telep szomszédságában, a Dráva u. 17-ben. 2004 végén az addigi Schiller Daewooból Chevrolet Perfekt lett, ami nem csak névváltoztatást, de minőségi fejlődést is jelentett mind az autók, mind a szolgáltatások terén. Azóta nemcsak a név, de a helyszín is megváltozott: 2008. szeptemberétől már a XIII. Váci út 113-as szám alatti tágas, reprezentatív szalonban várjuk tisztelt Ügyfeleinket. Szolgáltatásaink természetesen a többi telephelyünkön megismert 'Schiller-minőségben' érhetők el: - új autó értékesítés - használt autó beszámítás és értékesítés - biztosítási és hitelügyintézés - alkatrész értékesítés - szerviz - garanciális és garanciális időn túli javítások - vizsgáztatás, zöldkártya - csereautó és bérautó szolgáltatás - karosszéria-lakatos és fényező műhely, kárfelmérés (1046 Fóti út 143.) - éjjel nappal hívható autómentő (0630/311-3132) A General Motors egyik legnépszerűbb márkája, a Daewooból lett Chevrolet, a Schiller Autó Család legfiatalabb márkája. A szalon 2003 nov

Chevrolet szakszerviz és alkatrészcentrum

Chevrolet szakszerviz és alkatrészcentrum

Chevrolet gépjárművekre szakosodott szakszerviz Budapesten a 13. kerültben. Biztosítjuk Chevrolet alkatrészek rövid idő alatt történő beszerzését és a folyamatos időközi karbantartási munkálatok elvégzését. Szakszerű és precíz szervizünk az Opel és Ford típusok mellett lehetőséget ad mindenféle Chevrolet márkájú gépjármű megfelelő javítására. Alkatrészcentrumunk pedig biztosítja a szükséges pótalkatrészek ellátását illetve szükség esetén azok gyors beszerzését. Gumicserét, téli-nyári átvizsgálást, futómű beállítást, ékszíjcserét, motordiagnosztikát és vizsgáztatást is vállalunk rövid határidővel! Teljes körű kárügyintézés karambolos szervizeléssel egybekötve. További szolgáltatásokért látogasson el weboldalunkra!

Chevrolet Wallis

Chevrolet Wallis

Chevrolet Wallis - Chevrolet Szalon Egyéb szolgáltatásaink Műszaki vizsga Cégünk a Nemzeti Közlekedési Hatóság hivatalos vizsgáztató állomása, garantáljuk a megbízható, korrekt szolgáltatást. Szervizünk minden típusú személygépkocsi és kishaszonjármű műszaki vizsgáztatását vállalja. Bejelentkezés telefonon: 450-5313 Zöldkártya Cégünk a Nemzeti Közlekedési Hatóság hivatalos vizsgáló állomása, garantáljuk a megbízható, korrekt szolgáltatást. Bejelentkezés telefonon: 450-5313 Eredetiség vizsga Mobil eredetiség vizsgálónk készséggel áll a rendelkezésére! Bejelentkezés telefonon: 70/45-00-247, 450-5313 Állapot felmérés Használt autó vásárlásakor biztosra akar menni? Hozza el hozzánk a kiszemelt autót, és szakembereink megbízható, korrekt tájékoztatást adnak a műszaki állapotáról! Hitel ügyintézés Képzett munkatársaink segítenek Önnek a legkedvezőbb hitel kiválasztásában, és megkötésében. Biztosítás kötés Nálunk megkötheti az Önnek legmegfelelőbb biztosítást! Munkatársunk segít a legideálisabb termék kiválasztásában.

Forgalomból való kivonás egyszerűen

Forgalomból való kivonás egyszerűen

Eladná régi autóját? Kérje használat autó felvásárlással foglalkozó cégünk segítségét! Vállaljuk régi, akár roncs autók felvásárlását és forgalomból való kivonását az állapotfelméréstől a papírmunkáig! Ne fáradjon azzal, hogy vevőt keres a régi kocsira! Mi gyorsan, jó áron átvesszük autóját, így Önnek nem kell a hirdetés feladásával, a papírok átírásával, a kocsi bemutatásával fáradnia. Nálunk az első telefonhívástól Ön az első! Autó felvásárlás? A legjobb áron. Kérdés esetén hívjon bátran minket még ma!

Hirdetés
Gumiabroncs tanácsadó

Gumiabroncs tanácsadó

Gumiabroncs tanácsadó weboldal. Minden fontos információ megtalálható oldalunkon gumiabroncsaikról. Látogasson meg és tudjon meg többet a gumiaroncsokról. Ne hadja, hogy átverjék, informálódjon, legyen Ön is szakértő.Ön tudja mi a külömbség a téli ésa nyári gumik között? Mi elmondjuk Önnek.

Ügyintéssel együtt felvásálroljuk öreg autóját

Ügyintéssel együtt felvásálroljuk öreg autóját

Régi vagy törött autóján szeretne tovább adni? Ez Nálunk lehetséges! Cégünk autó felvásárlással foglalkozik teljes körű ügyintézéssel. Nem okoz problémát, ha totál káros vagy öreg autóról van szó, mi nem húzunk határokat. Sok éves tapasztalattal rendelkező kollégáink biztosan kiváló ajánlatot fognak adni Önnek a használt autója felvásárlásánál. Törekszünk a leggyorsabb ügyintézésre, így akár azonnali autófelvásárlást is tudunk kínálni készpénzért. Kímélje meg magát a sok sorban állástól és ügyintézéstől és bízza ránk megunt autóját!

Tuti menü