Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Casco Biztosítások képes leírás - Chevrolet.tlap.hu
részletek »

Casco Biztosítások - Chevrolet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: chevrolet.tlap.hu » Casco Biztosítások
Keresés
Találatok száma - 5 db
Aegon

Aegon

Az Ön pénztárcájának is megfelelő CASCO biztosítást most percek alatt megkötheti! CASCO kalkulátor programunk segítségével gyorsan és egyszerűen kiszámolhatja, hogy az Ön autójára milyen CASCO csomagokat tudunk kínálni. CASCO ajánlatainkat úgy alakítottuk ki, hogy különböző szolgáltatásokat tartalmazva figyelemmel legyünk anyagi lehetőségeire is. - használt, új és finanszírozott járműre is - CASCO gyermek kedvezmény - CASCO limit kedvezmény - választható csomagok (törés CASCO, lopás CASCO)

Allianz

Allianz

Allianz Allianz Casco biztosítás. Az Allianz Casco biztosítás személyre szabott megoldást kínál minden gépjármű tulajdonosnak függetlenül attól, hogy töréstől, lopástól vagy elemi károktól tart leginkább. Casco Biztosítás.

Biztosítást Olcsón!

Biztosítást Olcsón!

1984-óta foglalkozom biztosítással. Legyen az lakásbiztosítás, casco, kötelező-biztosítás, baleset biztosítás a Biztosítás a szakterületem. Ügyfeleimet magánszemélyek, valamint kis és középvállalkozók alkotják. Kifejezetten igényfelmérés alapján dolgozom, nem sózok Önre használhatatlan, drága, felesleges termékeket! Ár-minőség arányban keresem a legmegfelelőbb megoldást, ebben valamennyi biztosítótársaság szakemberei segítségemre vannak. Szerződéseiket karban tartom, évente felülvizsgálom és aktualizálom. Azért választottam az alkusz pozíciót szakmán belül, mert így több biztosítótársaság termék kínálatából tudom kiválasztani a legmegfelelőbbet ügyfeleim részére. Nem mindegy, hogy azonos feltételekkel milyen árban tudom nyújtani a megfelelő védelmet, az alkusz alkudik- Önnek, Önért.

Genertel

Genertel

Casco információk. Miért érdemes casco biztosítását a Genertelnél megkötnie? Számos érvünk van! Casco biztosítás díjszámítás - A kedvezményes díjak magasabb minőségű szolgáltatási tartalommal párosulnak. - Egyszerű, és gyors ügyintézés interneten és telefonon kötésre és kárügyintézésre egyaránt - A Genertel casco finanszírozott autókra is megköthető! Most még előnyösebben köthet a Genertelnél casco biztosítást! - Elengedjük az autóján megtalálható egyes extrák (automata sebességváltó, xenon lámpa, könnyűfém keréktárcsa, dobozos felépítmény) miatt felszámítandó összes kiegészítő díjat - A fentieken túl rendkívüli akciónk keretében most további 10% kedvezményt adunk. - Amennyiben meglévő biztosítása mellé köti meg a Genertel Casco biztosítást, vagy most együtt-köti kötelezőjével, akkor 15%-os többszerződéses kedvezményt adunk!

Pajzs casco

Pajzs casco

A Pajzs Technológia által nyújtott komplex autóvédelem (mely megrendelhető bármely korábbi és jelenleg futó Chevrolet modellbe) kiemelkedően magas védelmet nyújt autólopás, trükkös lopás és rablás ellen. Pajzs GPS gépjárművédelmi rendszer alkalmazása esetén a 3B Biztosítási Alkusz közreműködésével a gépjármű típusától függően 25-50% közötti kedvezménnyel köthető casco biztosítás. A 3B Pajzs Casco egy teljes körű casco módozat, mely vonatkozik a gépjármű lopásra, törésre, elemi- és üvegkárra egyaránt.

Tuti menü