Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Chevrolet Aveo képes leírás - Chevrolet.tlap.hu
részletek »

Chevrolet Aveo - Chevrolet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: chevrolet.tlap.hu » Chevrolet Aveo
Keresés
Találatok száma - 8 db
Aveo Próba: Made in Európa

Aveo Próba: Made in Európa

Noha az időjárás a hazaihoz képest hűvös és kissé barátságtalan Alsó-Sziléziában, a helyszínválasztás nem véletlen. A General Motors immáron az Európai Unión belül, a lengyelországi Varsóban is gyártja a Genfi Autószalonon bemutatkozott új Aveót, alátámasztva ezzel a közép-kelet-európai régió növekvő stratégiai jelentőségét a márka számára. Mint az Elizabeth Moscatótól, a Chevrolet brand- és marketing igazgatójától megtudhattuk, az Aveóra a márka legfontosabb európai modelljeként tekintenek. A korábban Kalos néven futó Aveo pályafutása 2002 nyarán indult el, s 2006-ig 328 ezer darab talált vevőre. Máig több mint 440 ezer Aveo/Kalos futott ki Európa útjaira, a legtöbb Ukrajnában és Spanyolországban. (összesen 63 ezer), utánuk Oroszország (44 ezer), Olaszország (35 ezer 700) és Németország (30 ezer 600) következik. Chevrolet Aveo Chevrolet Aveo Forrás: autómenedzser.hu Az öreg kontinensen a Chevy eladásainak 28 százalékát - 2007-ben ez 111 ezer értékesített példányt jelentett - ez a masina adja. Az új verzió ötajtós változata április óta kapható, a háromajtós pedig június közepétől jelenik meg a márkakereskedésekben.

Chevrolet Aveo 2010

Chevrolet Aveo 2010

A Chevrolet vagány kisautója az új Aveo csak jövő évben kerül a kereskedésekbe, de a Párizsi Autószalonon már mindenki számára egyértelművé vált, hogy óriási előrelépést mutat az autó elődjéhez képest. 2011-re teljesen átalakul a Chevrolet modellkínálata. Ennek tükrében készült a Chevrolet Aveo második generációja is, amely szinte változatlan formában követi az év eleji, Detroiti Autószalonon bemutatott tanulmányt.

Gumimester: Aveo gumi, felni méretek

Gumimester: Aveo gumi, felni méretek

Gumik és felnik, Chevrolet Aveo különböző kiviteleihez, gyári méret azonos gumiabroncsok és felnik. Váltóméret számolóval könnyedén kiderítheti, hogy milyen mérettel helyettesítheti gyári gumiját vagy felnijét. A webshopban közel ötezer termék közül választhat, amelyek országosan rövid határidővel szállítunk ki!

Hegedűs Chevrolet szerviz

Hegedűs Chevrolet szerviz

Chevrolet szerviz. Chevrolet márkájú gépjárműveket, haszongépjárműveket is szervizelünk, karbantartunk. Telefon: 0620-927-0546 1201 Cím: Budapest Helsinki út 101. Cégünk 2006-ban kezdte meg működését, és azóta dinamikusan fejlődik. Jelenleg 200 nm-es műhelyben nyújtjuk szolgáltatásainkat Ttisztelt Ügyfeleink részére. Fő tevékenységi körünkbe tartozik az Opel és Chevrolet gépjárművek és haszongépjárművek teljes körű javítása, de a meg növekedett igények miatt más autótípusok teljes körű javítását is vállaljuk. Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink szakmai hozzáértésére és továbbképzésére, folyamatosan figyelve az új technikai megoldásokra műszaki információkra,és a környezetvédelmi előírások betartására. Műhelyünket folyamatosan fejlesztjük célszerszámokkal, diagnosztikai műszerekkel, különböző műhelyberendezésekkel, hogy munkánk jobb minőségű, gyorsabb, és gazdaságosabb legyen, Tisztelt Ügyfeleink igényeinek megfelelően.

Hivatalos weboldal

Hivatalos weboldal

A 4 ajtós Aveo a mai kor stílusának megfelelő kinézetű, kompakt szedán. Az autó frontját a merész kialakítású hűtőrács, a mély lökhárítók és az irányjelzőt is magukban foglaló fényszórók uralják. Korszerű formaterve gyakorlati szempontból is kiválóan bizonyít a mindennapi használatban. Válassza ezt az Aveót, ha rendszeresen szállít utasokat a hátsó ülésen is. A gyermekes családok számára különösen előnyös, hogy hátul is kényelmes a ki- és beszállás. A csomagtérajtó könnyű és gyors rakodást tesz lehetővé. A két nagy oldalajtónak, valamint a csapott hátsó kialakításnak köszönhetően az Aveo ideális választás párok számára. Ha úgy adódik, még további 3 felnőtt elfér az autóban. A hátsó csomagtérajtó lehetővé teszi a könnyű rakodást a jól variálható csomagtérbe Egy kompakt, négyajtós, lépcsős hátú változat, amelynél a belső kialakítás legalább olyan sikeres, mint a külső vonalvezetés. Az 5 személynek is kényelmet biztosító tágas belső terével és könnyen kezelhető vezérlőberendezésével az Aveo a tökéletes választás, megfizethető áron. Az új Aveo hat modellváltozatban kapható: Direct, Plus, Star, Elite, Premium, Platinum.

Menetpróba: Chevrolet Aveo

Menetpróba: Chevrolet Aveo

rigylésre méltó az optimizmus, amit a Chevrolet Europe vezetői árasztottak a wroclawi régi tőzsdeépületben megtartott prezentációjukon. Klímaválság ide, üzemanyagár-robbanás oda, a világ harmadik legnagyobb autómárkájaként jegyzett Chevrolet igazán impozáns eladási számokra lehet büszke. Tavaly például négy százalékkal több autót adtak el, mint 2006-ban, ráadásul ízig-vérig amerikai márkaként több mint 40 százalékot nem az USA-ban. A sikeres terjeszkedés egyik záloga a Chevrolet legfontosabb európai típusaként számon tartott Aveo, amely ugyan Daewoo Kalosként kezdte pályafutását, de a háromajtós változat megjelenésével immár teljesen made in Europe termék. Furcsa leírni, de ettől még tény, a modellfrissítés záróakkordjaként napvilágot látott háromajtós Aveo elsősorban a teljesség igényének köszönheti megszületését: legyen teljes a család! A tervezők is egyfajta bónuszként, egyet fizet, kettőt kap akcióként kezelhették a dolgot, hiszen alig-alig találni eltérést az ötajtós verzióhoz képest - természetesen a két hátsó ajtó egészen nyilvánvaló hiányán kívül. A kétfajta karosszéria milliméterre azonos adatai persze akár azt is jelenthetik, hogy már elsőre sikerült megtalálni az i

Új Chevrolet Aveo

Új Chevrolet Aveo

Akárcsak lépcsőshátú megfelelőjét, azt is egységesen Aveónak hívják. Természetesen, mint minden Chevrolet, ez is vonzó ár-érték arányával tűnik ki. Elődjéhez hasonlóan az újonc is különféle célcsoportoknak lehet érdekes - Nyugat-Európában főképp élénk és kezes második autóként, városi használatra, Közép-, Kelet- és Dél-Európa feljövő piacain viszont teljes értékű családi kocsiként. A lejtőshátú Aveo jellegzetes Chevrolet-vonásokat mutat: szembeötlő márkaemblémáját a vízszintesen kettéosztott hűtőmaszk színre fényezett kereszttartója hordozza. Dinamikus részlet az átlátszó fényszóró és a lökhárító alján elhelyezett, pontfény-ködlámpa. A motortető feltűnő fényvonalai teszik teljessé a sportos megjelenést. A biztonságot a külső tükrök előtt villogó oldal-irányjelzők szolgálják. Oldalról nézve feltűnik a karosszéria erőteljes válla és az első ajtótól a hátsóig húzódó lendületes mélyítés is. Hátul a lökhárító és az átlátszó bura alól előcsillanó kerek lámpák dominálnak. Az utastér modernebbé vált. Négy darab krómkeretes kerek műszer, markáns szellőzők, integrált rádió és jó fogású, nagy klímagombok tárulnak a vezető szeme elé. A műanyagok felülete, különösen a műszerfal felső felé

Új Chevrolet Aveo: markáns küllem

Új Chevrolet Aveo: markáns küllem

2008 tavaszán érkezik az új Aveo a Chevrolet márkakereskedőkhöz, markáns küllemmel, igényes berendezéssel és új, még hatékonyabb benzinmotorral. Akárcsak lépcsőshátú megfelelőjét, azt is egységesen Aveónak hívják. Természetesen, mint minden Chevrolet, ez is vonzó ár-érték arányával tűnik ki. Második, vagy akár családi autóként Az Aveo a Chevrolet Europe legfontosabb modellje" - hangsúlyozza Betty Moscato marketing-igazgató. 2007-ben több, mint 111 ezer európai vevő döntött mellette. Új, mutatósabb modelljeinkkel még nagyobb sikerre számítunk." Elődjéhez hasonlóan az újonc is különféle célcsoportoknak lehet érdekes - Nyugat-Európában főképp élénk és kezes második autóként, városi használatra, Közép-, Kelet- és Dél-Európa feljövő piacain viszont teljes értékű családi kocsiként. A lejtőshátú Aveo jellegzetes Chevrolet-vonásokat mutat: szembeötlő márkaemblémáját a vízszintesen kettéosztott hűtőmaszk színre fényezett kereszttartója hordozza. Dinamikus részlet a nagy, lendületes formájú, átlátszó fényszóró és a lökhárító alján elhelyezett, pontfény-ködlámpa. A motortető feltűnő fényvonalai teszik teljessé a sportos megjelenést. Erőteljes és modern A biztonságot a külső tükrök el

Tuti menü