Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Chevrolet Klubok képes leírás - Chevrolet.tlap.hu
részletek »

Chevrolet Klubok - Chevrolet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: chevrolet.tlap.hu » Chevrolet Klubok
Keresés
Találatok száma - 5 db
American Car Club Hungary

American Car Club Hungary

Klubunk, az American Car Club Hungary (ACCH) 1995 tavaszán alakult meg Budapesten, mint az ország egyetlen amerikai márkákat tömörítő szervezete. Célunk életre kelteni a legendás csatahajók mítoszát, felkutatni, restaurálni a leselejtezett, veterán korú amerikai AUTÓkat, megismerni a XXI. század futurisztikus csodáit. Szeretnénk összefogni, segíteni az AUTÓk szerelmeseit és megmutatni magunkat mindazoknak, akiknek még nem férkozött szívébe az amerikai álom; elmesélni, hogy milyen volt mikor még a rock' and roll ritmusára ropta az egész világ. Mára már 300-nál több tagot számlálunk. A nyilvántartott AUTÓk száma ennél jóval magasabb, mivel "betegeink" nagy része gyógyíthatatlan gyűjtő, akiknél a VASak gyarapodásának csak a pénztárcájuk, a helyhiány vagy a családi ellenvetés szab határt. Tagjaink számára névre szóló tagsági igazolványt, klubjelvényt, ACCH matricákat adunk, folyamatosan tájékoztatjuk őket a klub életérol, és ingyenes belépést biztosítunk rendezvényeinkre, és a heti klubesteken kedvezménnyel ehetnek-ihatnak. Továbbá AUTÓs illemtant, és szaknévsort is küldünk. (Fennállásunk alatt sikerült a hazai alkatrész-kereskedokkel, javítóüzemekkel, felújító cégekkel olyan kapcsolat

Chevy Klub

Chevy Klub

A klub megalakításának ötlete 2003 augusztusában merült fel. A történet azonban nem ekkor kezdődött, az út sem volt egyszerű. 2000-ben alakult meg a Matiz klub, ami a kiskocsi népszerűségével együtt lassan növekedett. 2002-ben azonban be kellett látniuk, hogy nem specifikálódhatnak egy típusra ezért nevet cseréltek. Az új elnevezés Matiz klub 2000 és Daewoo barátok klubja lett és soraikba fogadták a nagyobb Daewoo testvérek tulajdonosait is. Talán az elnevezés, vagy az időpont nem volt szerencsés, de nem sikerült olyan megújulást elérni, mint amilyenre számítottak. Így 2003 augusztusában merült fel a Magyar Daewoo Klub megalakulásának igénye, ami azt tűzte ki céljául, hogy összefogja a magyar Daewoo tulajdonosokat és találkozókkal, partnerek segítségével egy kellemes társaságot hozzon létre. Az első fél év után már bebizonyosodott, hogy jó úton járunk. 2004 január végén egyesületi alapító ülést tartottunk, és ismertettük az éves programunkat is. 2004. május 12-én a Komárom-Esztergom Megyei Bíróság a Magyar Daewoo Klubot bejegyezte a társadalmi egyesületek közé. 2004-ben több nagytalálkozót is tartottunk, némelyiken már nagy számú autóval. Céljaink: Olyan szponzorok keresése akik

Corvette Club of Hungary

Corvette Club of Hungary

Chevrolet Corvette, Chevy Vette, C1, C2, C3, C4, C5, C6, ZR1, ZL1, Stingray, Z06, Z07, LS1, LS2, LS3, LS6, LS7, LT1, LT4, LT5, L88, Targa, Coupe, Convertible, Club, Corvette - Szinte minden Corvette modellről található információ.

Nyári-gumi.co.hu webáruház

Nyári-gumi.co.hu webáruház

Hatalmas gumi raktárkészlettel, és házhozszállítási lehetőséggel várjuk kedves látogatóinkat legrövidebb határidőn belül. Sorbanállás nélkül, éjjel nappal megvásárolhatja nyári vagy 4 évszakos gumiabroncsaít. Webáruházunk gumiabroncs on line értékesíttésével és forgalmazásával foglalkozik. Weboldalunkon nyári, téli és négyévszakos gumiabroncsok egyaránt megtalálhatók.Napi készletfrissítéssel és hatalmas raktárkészlettel várjuk kedves látogatóinkat. Házhozszállítás az ország bármely pontjára rövid határidőn belül. Oldalunkon többmint 20 gumigyártó ajánlatai megtalálhatóak. Keresését szűkítheti méret, márka, minta és kategória szerint.

VCCA Club

VCCA Club

Welcome to the Vintage Chevrolet Club Welcome to the Vintage Chevrolet Club of America's official web site. We are a nonprofit organization dedicated to the preservation and restoration of all years of Chevrolets.

Tuti menü