Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Chevrolet Spark képes leírás - Chevrolet.tlap.hu
részletek »

Chevrolet Spark - Chevrolet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: chevrolet.tlap.hu » Chevrolet Spark
Keresés
Találatok száma - 5 db
Chevrolet Spark 2010

Chevrolet Spark 2010

A Spark (jelentése magyarul: szikra) megváltoztatja az eddig megszokott szabályokat. Épp annyira szórakoztató és divatos, mint amennyire célszerű. Stílusos, megvannak benne a legújabb szórakoztató berendezések, ugyanakkor ügyes, keveset fogyaszt és csekély az emissziója. Főképp pedig nagyon jutányos vétel. A Chevrolet Spark vonzerejét jórészt külső forma adja. A megszokott aranyos és cuki kiskocsi helyett kicsit agresszívebb, sarkosabb, magabiztosabb képet mutat a Spark. Minden irányból jól néz ki, mutatós a formája. Az új Chevrolet Spark kerekeit a sarkokra helyezték, egyöntetű tetőívét letisztult, cicomamentes oldalak emelik ki. Összhatásában karcsú és markáns, egyértelműen rangosabb a legtöbb vetélytársánál. egyedüli ellenfélként csak a Suzuki Splash említhető. A precizitás és a részletekbe menő gondosság nem csak a külsejére jellemző, hiszen míves kidolgozású utastere is szemet gyönyörködtető. Komfortos, tágas és könnyen kezelhető, ráadásul páratlanul stílusos is.

Chevrolet Spark vs Hyundai Atos

Chevrolet Spark vs Hyundai Atos

Alapszabály, hogy a főnökkel sosem jó összeveszni. Az álláspontok ütköztetéséből ugyanis elsöprő többségében a beosztott kerül ki vesztesen, ezután pedig nem számíthat jutalomra, mi több jó eséllyel komoly szankciókkal kell szembenéznie. Esetemben a főszerkesztőmmel való konfrontálódás jelen két autót eredményezte, melyek bátran nevezhetőek a hazai újautó-kínálat legalsó szegmensének. A rendszámtábla majdhogynem szélesebb, mint az egész karosszéria, maguk az autók is roppant rövidek és aggasztóan magasak, kettejük motorja együtt nem sokkal több, mint száz lóerő és mindkettőnek több, mint 20 másodpercre van szükségük a 100 km/órás sebesség eléréséhez. Mindezek tetejében mindkét modellt automata váltóval súlyosbították, nehogy esetleg túlságosan is izgágának bizonyuljanak a paripák, magyarán szólva ezeknél bizony még egy palack bubimentes norbiápdét ásványvíz is izgalmasabb. Ezen kissé demoralizáló bevezetés után következzen az ál-amerikai Chevrolet Spark 0.8 AT és kihívójának, az echte koreai Hyundai Atos 1.1 Auto kivesézése!

eszerepelt a Chevrolet Spark a törésteszten

eszerepelt a Chevrolet Spark a törésteszten

A C6 ellenpéldája a Jeep Grand Cherokee, amelynek tervezői látványosan elhanyagolták az egyre nagyobb hangsúlyt kapó gyalogosvédelmet. Az eredmény annyira lesújtó lett, hogy az autó egyetlen csillagot sem kaphatott szerepléséért. A Grand Cherokee a bennülők védelmére négy, a gyermekek védelmére pedig három csillagot kapott. Előbbi kategóriában oldalvédelemből jól szerepelt a nagy terepjáró, ám frontális ütközésnél nagy sérülésveszélynek volt kitéve a vezető és az utas mindkét lába. Teljesen meglepő módon, gyalogosvédelemre egyetlen csillagot kapott a Mazda 6, és bár a gyermekek és a bennülő felnőttek védelmét is négy csillaggal jutalmazta az NCAP, frontális ütközésnél igen nagy sérülésveszélynek lehet kitéve a vezető felsőteste és combjai. Gyalogosvédelemből hasonlóan csak egy csillagot kapott a Mitsubishi Colt, és bár az utasok védelmét négy-, a gyermekekét háromcsillagosra ítélték, a vezető felsőteste frontális balesetnél és oldalütközésnél is sérülhet. A Chevrolet Spark volt az egyetlen olyan autó, amely háromcsillagos minősítésétől megvontak egy csillagot, mert oldalirányú ütközésnél a vezető felsőteste elfogadhatatlan mértékben sérülhet. A tesztelt tíz autóból szintén a Spa

Gumi és felni méretek - gumilog.hu

Gumi és felni méretek - gumilog.hu

Gumik és felnik, Chevrolet Spark különböző kiviteleihez, gyári méret azonos gumiabroncsok és felnik. Váltóméret számolóval könnyedén kiderítheti, hogy milyen mérettel helyettesítheti gyári gumiját vagy felnijét. A webshopban közel ötezer termék közül választhat, amelyek országosan rövid határidővel szállítunk ki! Kitűnő segítség amivel az autó típusa alapján könnyedén kiderítheti, hogy az Ön Sparkjához milyen gyári méretű gumiabroncsok és felnik szerelhetők fel. A váltóméret kalkulátor segítségével megtalálhatja, hogy milyen más mérettel tudja helyettesíteni a gyáriakat. A webáruházban a kiválasztott termékről részletes fényképes leírás olvasható. Ha tetszik a termék és megfelelő az ár, a kiválasztott terméket akár azonnal megrendelheti.

Új model új néven - Az új Chevrolet Spark

Új model új néven - Az új Chevrolet Spark

Magyarországon és a régió más országaiban is az új model új nevet kapott és Chevrolet Spark néven kora nyáron érkezik majd a szalonokba. Hasonlóan az első generációhoz - amelyből eddig 630 ezer darabot adtak el Európában - a második generációs kompakt városi autó is azonnal felkelti a figyelmet modern dizájnjával, praktikus tervezésével. Az új Chevrolet Spark 3,50 méter hosszú, ideális társ a városi és a rövid távú autózásban, de ugyanakkor hosszú utakra is megfelelően kényelmes. Széles választékú felszereltséggel és két, az Euro4 károsanyag kibocsátási normát teljesítő benzin motorral (0.8 és 1.0) lesz kapható. A jelentősen átdolgozott motorok üzemanyag fogyasztása mintegy 15%-kal alacsonyabb a korábbi motorokénál. A 798 cm³ három hengeres változat 38kW/52LE teljesítményű, míg az 1.0 literes motor 49 kW/66LE teljesítményre képes. A motorokat különböző műszaki fejlesztésekkel korszerűsítették, mint például a kis belső súrlódású szelepvezérlő mechanizmus. Ezen korszerűsítéseknek köszönhetően, valamint súlycsökkentéssel és az autó légellenállási mutatójának 0,399-ről 0,344-re történt javításával az üzemanyag fogyasztás jelentősen csökkent. Az előddel összehasonlítva az MVEG átlag

Tuti menü